Welkom op de nieuwe Omroep Zeeland website

Welkom! Achter de schermen zijn we er lang mee bezig geweest en nu is het zover: omroepzeeland.nl en onze app zijn vernieuwd, verfrist en in een modern jasje gestoken. Met het nieuwe uiterlijk is onze website overzichtelijker en makkelijker in gebruik geworden. Naast vertrouwde functies hebben we in de app ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd, waardoor je het Zeeuwse nieuws op de voet kunt volgen.

Zoeken op de website en in de app
Op de website werkte de zoekfunctie alleen in de nieuwsberichten, dit hebben we uitgebreid zodat je ook je favoriete tv- en radioprogramma snel kunt vinden. In de app is de zoekfunctie toegevoegd en vind je vanaf nu ook het weer en de verkeersinformatie. Daarnaast is de radio- en tvgids een stuk makkelijker in gebruik.

Dark modus
De app kan vanaf nu ook in de donkere modus worden gezet, waardoor de achtergrond van licht naar donker kleurt. Dit leest ’s avonds een stuk rustiger.

Live televisie kijken
Radio en televisie live volgen via de website kon al een tijdje, vanaf nu kun je deze functie ook gebruiken met Google Chromecast en Airplay. Op deze manier kun je vanaf je device streamen naar de tv.

Benieuwd naar alle andere nieuwe functies? Download dan de app in de App of Android store.