Inbraken in Zierikzee, Ouwerkerk en Goes

OOST-SOUBURG -
Zondag is er een inbraak geconstateerd in een loods in Goes. Die inbraak heeft plaatsgevonden tussen 20 en 25 november. Daarbij is er een raam opengebroken.

Machines

Uit de loods werden een stuk of 20 naai-/lockmachines gestolen. Deze machines hebben samen waarde van 200 tot 300 euro per stuk.

Zwaar

Ook werd een grote, zware borduurmachine met een gewicht van rond de 60 kg weggenomen. Deze machine heeft een waarde van ongeveer 10.000 euro.

Opengebroken

In Zierikzee is zaterdagmiddag tusen 14.30 en 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Moggestraat. Daarbij werd een deur opengebroken om de woning binnen te komen. Ook binnen is er een deur opengebroken. Daarna is het gehele pand doorzocht en overhoopn gehaald.

Waarde

Er zijn enkele tientallen euro's, wat munten, een mobiele telefoon en een laptop gestolen. De totale waarde van de apparatuur is onbekend.

Doorzocht

In Ouwerkerk is er ingebroken in een woning aan de Zweedsestraat in de nacht van zaterdag op zondag. Er is een ruit geforceerd en het gehele pand werd doorzocht.

Sieraden

Daarbij werden enkele horloges, sieraden en een fles alcoholische drank gestolen. Ook bij deze inbraak is de exacte waarde van de gestolen goederen nog onbekend.

Onderzoek

In alledrie de gevallen heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Dit heeft vooralsnog niets opgeleverd.