Goes promoveert naar hoofdklasse

GOES -
Goes was net als in de eerste wedstrijd de betere ploeg. In de eerste helft creëerde de ploeg van Gérard de Nooijer vier á vijf kansen, maar wist die niet om te zetten in doelpunten. Door een eigen doelpunt van Ruben Buvens kwam de thuisploeg echter wel op 1-0. Dit was ook de ruststand.
In de tweede helft kwam Nemelaer na tien minuten op gelijke hoogte door een doelpunt van Maikel Diepens. Nemelaer zette nog wel aan na de gelijkmaker, maar Yves Nyemb zorgde in 64e minuut voor een nieuwe voorsprong voor Goes. Na de 2-1 was het verzet van Nemelaer gebroken. Wouter de Craene zorgde in de blessuretijd nog voor de 3-1. Daardoor spelen de Goesenaren volgend seizoen in de hoofdklasse van het zondagvoetbal.