Gasten camping Braakman moeten vertrekken

HOEK - Wat de reden van hun gedwongen vertrek is, weten de gasten niet. Ze denken dat het vakantiepark failliet is, maar bij de manager van het park krijgen ze geen duidelijkheid.

Plaatsen

Op de camping zijn 3000 plaatsen voor caravans, stacaravans en woningen. Veel gasten verblijven er een groot gedeelte van het jaar.

Commentaar

De meeste campinggasten zijn absoluut niet van plan om te vertrekken. De manager van het park wil geen commentaar geven over de situatie.

Reacties

Bezoekers van de website van Omroep Zeeland reageren boos en teleurgesteld op het nieuws over camping de Braakman. "We vinden dat de Braakman heel slecht met de mensen omgaat. Maar we laten ons niet kisten. De noodagregaat is besteld en blijven hier stug volhouden. En we staan ook achter onze ander campinggastenvrienden," aldus Marleen." Luc Luijten schrijft: "Waar blijft de steun van het gemeentebestuur van Terneuzen en omstreken?" Uit België reageert de familie Decoo Lannoo: "Wij staan reeds van 1993 op de camping De Braakman. Wij wonen in België en hebben tot op 11 november nog steeds niets ontvangen, geen mail, geen brief en geen telefoon."