Automobilist uur bekneld na ongeluk A58

GOES -
Rond 12.10 uur belandde de auto op zijn kop in de berm. Het ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom nabij hectometerpaaltje 146,9. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. De politie laat weten dat het ongeluk vermoedelijk tijdens een inhaalmanoevre gebeurde. Over de verwondingen van de man uit de gemeente Reimerswaal is nog niets bekend.

Bekneld

De bestuurder raakte gewond en is door de hulpdiensten uit de auto gehaald. Het bleek nog een lastige klus om de man op verantwoorde wijze uit de auto te krijgen. Deuren en stijlen moesten uit de zwaar beschadigde auto worden geknipt om de man te bevrijden.
In de tussentijd werd medicatie toegediend en verdere eerste hulp verleend. De gewonde bestuurder is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

File

Vanwege het ongeluk werd de rechterrijstrook van de A58 afgesloten. Dat zorgde voor veel oponthoud. Voor het politieonderzoek moest de weg vervolgens volledig worden afgesloten. De auto kon rond 14.30 uur geborgen worden. Op dat moment stond er ongeveer vijf kilometer file.