Videoclip gefilmd door twintig mobiele telefoons

Videoclip Marjon van Iwaarden

Decor

VLISSINGEN - Decor
Het decor van de videoclip was op en top Vlissings: de Machinefabriek, de Timmerfabriek en de binnenstad. De groep figuranten filmde om de zangeres heen. Al deze verschillende beelden worden in de montage geknipt en geplakt en tot één video gemaakt.
Goedkoop
Voor regisseur Xander Koppelmans was deze manier helemaal nieuw. Koppelmans: "Het is het niet alleen een creatieve en leuke manier van werken maar ook een goedkope. Artiesten hebben het geld niet meer voor het oprapen en door op deze manier een clip te maken zijn we natuurlijk een stuk goedkoper uit dan als we vijf cameramensen laten werken." 
Opnames voor videoclip Marjon van Iwaarden
Opnames voor videoclip Marjon van Iwaarden © OZ
ITEM videoclip Marjon van Iwaarden

Promotie
De nieuwe single van Marjon van Iwaarden heet Altijd Wel Iemand. Het is een track van haar EP 8.3. Met haar Nederlandstalig repertoire heeft Marjon al opgetreden bij diverse regionale omroepen. Beelden zijn onmisbaar voor een goede promotie van je muziek. Promotie maken voor je muziek kan bijna niet zonder beeld. Van Iwaarden: "Veel mensen kijken tegenwoordig naar YouTube. Daar maken we deze video voor." Van Iwaarden hoopt dat de video binnen een paar weken klaar zal zijn.