Bijstandsmoeder maakt tijdschrift voor minima

Bijstandsmoeder maakt tijdschrift voor minima
Bijstandsmoeder maakt tijdschrift voor minima © OZ
tijdschrift minima
HANSWEERT - Positief
Het magazine geeft op een positieve manier praktische handvatten aan mensen die moeten leven van een minimum inkomen. Landelijk gezien betreft dit een grote doelgroep.
Werkervaring
Het idee om een tijdschrift uit te geven voor minima is zo'n twee jaar geleden ontstaan. Om ervaring op te doen mocht ze een jaar werkervaring op doen bij de gemeente Goes op de afdeling zorg/schuldhulpverlening.
Dina, het tijdschrift voor minima
Dina, het tijdschrift voor minima © OZ
ITEM Tijdschift minima
Leerschool
Het was een leerschool waar ze veel inspiratie uit heeft gehaald. En die inspiratie heeft ze vertaald naar dit nieuwe magazine."Met dit magazine hoop ik anderen een overzicht te bieden aan mogelijkheden en hulpbronnen." 

Stichting Uit-zicht 

Het tijdschrift is een initiatief van Stichting Uit-zicht. Stichting Uit-zicht zet zich in om de minima op een leuke, simpele manier te voorzien van informatie, praktische handvatten en tips. 
Dina, het tijdschrift voor minima
Dina, het tijdschrift voor minima © OZ
Laag inkomen
Juist voor mensen met een laag inkomen zijn er een tal van mogelijkheden waarvan ze vaak niet op de hoogte zijn. En dat is zonde. "Er blijft heel veel geld liggen, terwijl dat zo goed van pas komt in dit soort moeilijke situaties."