Zeeland wordt wakker: zwemtrainer, woningoverval en voetbaltalent

Zeeland wordt wakker: zwemtrainer, woningoverval en voetbaltalent
Zeeland wordt wakker: zwemtrainer, woningoverval en voetbaltalent © OZ
Ouders komen aan bij bijeenkomst over zwemtrainer Vlissingen
Ouders komen aan bij bijeenkomst over zwemtrainer Vlissingen © OZ

Zwemtrainer

OOST-SOUBURG - Een 22-jarige zwemtrainer in Vlissingen wordt verdacht van het stiekem fotograferen van leerlingen. In het stadhuis van Vlissingen is daarover woensdagavond een besloten bijeenkomst gehouden voor ouders van de leden van Zwem en Polo Vereniging 'De Zeeuwse Kust'.

Dode

Een man en vrouw zijn in een huis in Terneuzen opgepakt voor de dood van een man in Zundert. Het gaat om een 49-jarige man en een 37-jarige vrouw zonder vaste woonplaats. De politie kwam de verdachten op het spoor nadat de auto van de overleden man in Terneuzen werd gevonden.

Woningoverval

Een Goesenaar is woensdagavond in zijn woning bedreigd met een mes. Een overvaller drong via de achterdeur het huis aan de Van de Spiegelstraat binnen en eiste geld.
Politie doet onderzoek in overvallen woning Goes
Politie doet onderzoek in overvallen woning Goes © OZ

Voetbaltalent

Voetbaltalent Ruben de Jager (18) uit Lewedorp houdt de moed erin, ook al gaat het bepaald niet goed met zijn club FC Twente. Vanwege financiële problemen heeft de KNVB de licentie voorlopig ingetrokken. De Jager blijft positief: 'Deze club krijg je niet zomaar kapot'. 
Ruben de Jager uit Lewedorp speelt bij FC Twente
Ruben de Jager uit Lewedorp speelt bij FC Twente © OZ
Weer
Het is vanmorgen eerst bewolkt en verspreid kan een bui met regen of natte sneeuw vallen. Later vandaag wordt het droog en gaat de zon meer en meer schijnen. Bij een matige tot vrij krachtige noordwestenwind wordt het 7 of 8 graden.