Groene Ster gaat hard onderuit in halve finale beker

Groene Ster gaat hard onderuit in halve finale beker
Groene Ster gaat hard onderuit in halve finale beker © Omroep Zeeland
Samenvatting: Groene Ster-Hovocubo
VLISSINGEN - Wedstrijdverloop
Vorige week stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar. Dat was voor de competitie en toen won Groene Ster met 6-3. Vrijdag was de ploeg van trainer Hicham Benhammou niet in goede doen. Al binnen een kwartier stond het 0-3 door doelpunten van Nigel Wijdenbosch, Amir Molkârâi en Dennis Selbach. Etienne Mallie miste daarna een kans voor open doel en Saïd Bouzambou raakte de paal, maar voor rust kwam de thuisploeg niet op het scorebord.

Tweede helft

En ook na de pauze kon Groene Ster geen vuist maken. Het zag zelfs Hovocubo de score verder uitbreiden. Karim Ajnane en opnieuw Wijdenbosch zorgde voor 0-4 en 0-5. Pattinama ging toen als meevoetballende keeper fungeren, maar ook dat bracht Groene Ster geen goal. Mats Velseboer scoorde de 0-6 en met zijn derde van de avond zette Wijdenbosch de 0-7 eindstand op het bord.
Groene Ster-trainer Hicham Benhammou over de wedstrijd
Geen bekerfinale
De nederlaag betekent dat Groene Ster geen bekerfinale zal spelen. De club kan zich nu volledig richten op de competitie, waar het nog volop meedoet om een plaats bij de top-4. Mocht dat gehaald worden verdient de ploeg een ticket voor de play offs om het landskampioenschap. Volgende week speelt Groene Ster een uitwedstrijd tegen directe concurrent TPP Rotterdam.