Kloetinge pakt belangrijke driepunter

Kloetinge (archiefbeeld)
Kloetinge (archiefbeeld)

Wuyts

KLOETINGE - Op slag van rust kwam Kloetinge op voorsprong. Na een foute terugspeelbal in de verdediging bij Nieuw-Lekkerland kon Tom Wuyts de bal onderscheppen. In eerste instantie leek hij daar niet van te kunnen profiteren en schoot hij op de paal. Bij een tweede poging ging de bal er wel in en ging Kloetinge met 0-1 de rust in.
Harde slotfase
In de tweede helft waren er weinig kansen aan beide kanten. Nieuw-Lekkerland zette alles op alles om iets aan de achterstand te doen, maar kreeg in de slotfase een rode kaart. Na een gele kaart van Kloetinge-speler Wouter Duvekot maakte invaller Andy van Vugt een slaande beweging en moest Nieuw-Lekkerland met tien man verder. Na dat moment werd de wedstrijd harder en pakten ook Daan Esser en Julius Bliek een gele kaart. Ondanks het slotoffensief slaagde Nieuw-Lekkerland er niet in om te scoren en won Kloetinge met 0-1.
Scoreverloop
0-1 Wuyts (45)
Opstelling Kloetinge
Lentink, Duvekot, Jansen, Jaap Esser, Bliek, Veldhof, Huibregtse (Daan Esser/66), Roy Mulder, De Craene (De Jonge/63), Wuyts (Van Tiggele/80), Nyemb