Enerverende slotfase brengt Hoek gelijkspel

Enerverende slotfase brengt Hoek gelijkspel © Sjaak van der Salm
Samenvatting HSV Hoek - Rijnvogels

Wedstrijdverloop

HOEK - Fabian Wilson maakte, na tien maanden blessureleed, zijn rentree voor Hoek. De verdediger is eindelijk hersteld van een knieblessure. De beste kansen waren in de eerste helft voor de thuisploeg. Zowel Kyle Doesburg als Clinkcemaillie kon net de openingstreffer niet maken. Ook Reguillo Vandepitte was dichtbij een doelpunt, maar een kopbal van hem werd uit de kruising gehaald.

Slotfase

Clinckemaillie kreeg vlak na rust een grote kans op de 1-0, maar daarna was er een hoofdrol voor doelman Jordy de Jonghe. Met een reflex hield hij Niels van Veen van het scorebord. Een minuut voor tijd counterde FC Rijnvogels naar de 0-1 via diezelfde Van Veen. Clinckemaillie wist in de blessuretijd nog de gelijkmaker te maken na een prachtig doelpunt