Jan-Kees de Bruine nieuwe voorzitter Kloetinge

Jan-Kees de Bruine nieuwe voorzitter Kloetinge
Jan-Kees de Bruine nieuwe voorzitter Kloetinge © Joep Zoeteweij
Voorzitter-Kloetinge-interview-De-Bruine-ZNO160307ST
KLOETINGE - Rinus Dieleman
De Bruine was de enige kandidaat om Rinus Dieleman op te volgen. Dieleman was sinds 2011 voorzitter en is nu benoemd tot erevoorzitter.
Kind van de club
"Deze club zit in m'n bloed" zegt De Bruine, die al zo'n veertig jaar actief is bij Kloetinge. "Ik wil hier graag rondlopen en m'n steentje bijdragen". De Bruine (46) speelde zo'n tien jaar in het eerste elftal en was ook twaalf jaar voorzitter van de businessclub. 

— VV Kloetinge (@vvkloetinge)
">
Hoofdklasse
De Bruine wil met de andere bestuursleden het huidige beleid voortzetten. Op sportief vlak hoopt hij dat Kloetinge ooit weer in de hoofdklasse zal spelen. "Eigenlijk spelen we een klasse te laag, maar laten we eerst maar eens de zaak goed organiseren en op een goede, gezonde manier de overstap maken naar de hoofdklasse. Daar hoort Kloetinge wel thuis vind ik."
Jeugd
De Bruine vindt dat Kloetinge een goede jeugdafdeling heeft, maar hij hoopt dat er meer spelers doorstromen naar het eerste elftal. "Het is toch veel leuker, ook voor de supporters, als je spelers opleidt voor het eerste elftal. Dat is leuker dan dat je buiten de deur gaat winkelen en spelers extern gaat halen."