Een doorstart voor de Dixons winkel in Goes

Een doorstart voor de Dixons winkel in Goes
Een doorstart voor de Dixons winkel in Goes © OZ
Dixons-vervolg-ZNO160310TN
Opnieuw beginnen
"We doen er alles aan om opnieuw te beginnen. We moeten alles opnieuw regelen. Voorheen kochten we alles in bij Dixons, nu moeten we zelf leveranciers vinden die ons vertrouwen," zegt Omar. Er komt een andere naam op de gevel, Digipas, maar het concept van de winkel blijft volgens de heren nagenoeg hetzelfde, op wat nieuwe elementen na. "Het is spannend, we nemen wel een risico, maar we hebben vertrouwen in elkaar en in onze klanten," aldus vader Hans. 

Een schok


Het nieuws van de sluiting van alle Dixons-winkels kwam als een grote verrassing voor vader en zoon Van de Pas. Hun winkel is al sinds 1989 onderdeel van Dixons in een franchise-constructie. "De winkel die we hier hebben heeft eigenlijk altijd goed gedraaid. We hebben allemaal onze boterham er uit kunnen halen. Mensen uit Goes en omgeving weten ons goed te vinden," zegt Omar. Het duurde dan ook maar tien minuten voordat hij en zijn vader Hans besloten door te gaan met hun winkel.
"We krijgen veel steun van vaste klanten"
"We krijgen veel steun van vaste klanten" © OZ
Glimlach
Een spannende stap is het wel voor vader en zoon Van de Pas, maar ook een waaraan ze denken veel plezier te gaan beleven. "Het leukste vind ik dat een klant weer blij de deur uitgaat. Die kleine glimlach, doet je toch heel erg goed en dat geldt ook voor mijn vader," aldus Omar.