Bruse Boys verliest van Brielle

Bruse Boys verliest van Brielle © Dirk van Wolferen
© Omroep Zeeland
Stand in evenwicht
Hoewel Brielle het betere van het spel had kwam Bruse Boys in de 33e minuut op voorsprong door een doelpunt van Mats Willemse. Hij zette de 0-1 op het bord na een assist van Dylan Adelaar. Kort voor rust maakte Jeffrey Duijnstee de gelijkmaker voor Brielle.
Brielle wint
Na rust werd Bruse Boys beter en beter en kreeg Dylan Adelaar nog een 100% kans, maar wist die niet te benutten. Lang leek het er dan ook naar uit te zien dat beide ploegen op een puntendeling afstevenden. Tot de 82e minuut, toen Jeffrey Duijnstee een strafschop benutte namens Brielle. Er werd hands gemaakt door een van de spelers van Bruse Boys.
Elfde plaats
Ondanks de nederlaag blijft Bruse Boys op de elfde plaats in de stand in de eerste klasse C met 19 punten uit 18 wedstrijden.