Kloetinge verliest aansluiting met de top

Kloetinge teleurgesteld na verlies
Kloetinge teleurgesteld na verlies © Omroep Zeeland

Doelpuntrijke eerste helft

RIJSOORD - De eerste helft in Rijsoord was doelpuntrijk, na twintig minuten spelen keek Kloetinge al tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Mike van Gool. Veertien minuten later scoorde Yves Nyemb de gelijkmaker.  Op slag van rust bracht Van Gool met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd Rijsoord weer op voorsprong. Van Gool scoorde in de thuiswedstrijd tegen Kloetinge ook al twee keer.
Twee keer geel in een minuut
Na zes minuten kreeg Mike van Gool een opvallende rode kaart, binnen een minuut kreeg hij twee keer geel voor commentaar op de leiding. Door het personele overwicht op het veld kon Kloetinge meer druk zetten waar een strafschop uit kwam die door Tom Wuyts werd binnengeschoten. Vlak daarna kwam misschien wel de grootste kans op een voorsprong voor Kloetinge toen Wuyts op de paal schoot. Ondanks de verhoudingen op het veld wist Rijsoord te winnen. Een kwartier voor tijd schoot Berry de Groot de winnende voor zijn club binnen. 

Scoreverloop

1-0 Mike van Gool (23)
1-1 Yves Nyemb (37)
2-1 Mike van Gool (40)
2-2 Tom Wuyts (63/pen)
3-2 Berry de Groot (75)
Bijz.: Mike van Gool kreeg rood in de 51ste minuut (twee keer geel)

Opstelling

Lentink, Veldhof, Jaap Esser, Bliek (Kabwe/72) Jansen, Van Tiggele, Roy Mulder, De Jonge (Schuit/75), D.Esser, Wuyts, Nyemb