Duur gelijkspel voor GOES

vv GOES
vv GOES © OZ

Gemiste kans voor GOES

WAALWIJK - Waar in de thuiswedstrijd de doelpunten nog om de oren vlogen, wist GOES dit keer het doel in de eerste helft niet te vinden.  De Bevelanders hadden voor rust het betere spel en wisten kansen te creëren. GOES leek op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen tot Ray Kroon een kwartier voor tijd het openingsdoelpunt maakte voor GOES. In de laatste minuut wist Roel Duquesnoy van WSC roet in het eten te gooien door de gelijkmaker te scoren. Het gelijkspel is een gemiste kans voor GOES, bij winst had de club de nummer twee, Nuenen tot op een punt kunnen naderen. Want zij verloren met 3-1 van Nemelaer.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)