Zeelandia Middelburg verliest thuis van SC 't Zand © Warda Soethout
Daniel Wissel tijdens Zeelandia Middelburg - SC 't Zand
Daniel Wissel tijdens Zeelandia Middelburg - SC 't Zand © Warda Soethout

Geklungel

MIDDELBURG - Zeelandia Middelburg leek al na een minuut op achterstand te komen, maar de treffer van SC 't Zand werd afgekeurd wegens buitenspel. Tien minuten na rust kwamen de bezoekers wel op voorsprong. Daan van Hal strafte geklungel in de Middelburgse verdediging af en tekende voor de 0-1. Diezelfde Van Hal besliste in de 78e minuut de wedstrijd in het voordeel van de Tilburgers: 0-2.

Nacompetitie

Zeelandia Middelburg blijft door de nederlaag op de 12e plaats staan in de 1e klasse C. Met 15 punten uit 20 wedstrijden lijkt de Walcherse formatie nacompetitie tegen degradatie niet meer te kunnen ontlopen. Het gat met de 10e plaats is opgelopen tot 11 punten. Zeelandia Middelburg heeft op zijn beurt zes punten voorsprong op Roosendaal, dat op de 13e plaats staat. Die plaats betekent aan het einde van het seizoen rechtstreekse degradatie.