Lange rijen bij leegverkoop V&D Goes

V & D weer even open

Opening

GOES - Honderden mensen stonden woensdagochtend voor de deur te wachten tot die om tien uur werden geopend. De bezoekers komen overal vandaan. Zo komt een vrouw uit Vlissingen om te kijken of er nog iets bruikbaars tussen de spullen zit. Ze was geen vaste klant, omdat ze Goes te ver vindt. Een andere vrouw zegt dat wel voelt als 'lijkenpikken'. Ze bezocht het warenhuis vaker. "Ik vind het vooral triest voor het personeel." 

Goedkoop

Een man die een roze overhemd vasthoudt zegt op zoek te zijn naar koopjes. "Toch even kijken of er wat is." Hij is niet specifiek op zoek naar iets. "Als het een beetje goedkoop is, is het welkom natuurlijk." Het warenhuis in Goes blijft nog drie tot vier weken open. 
© OZ
Doorstart onhaalbaar
De grootste warenhuisketen van Nederland ging vorige maand definitief ten onder, een doorstart onhaalbaar bleek onhaalbaar. Goes had tijdens het faillissement als enige Zeeuwse stad nog een V&D. De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben zo'n 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan. Bij de vestiging in Goes werkten zo'n 40 mensen.

— Coen Theuwis (@Coen_OZ)
">

— mariusdenobel (@mariusdenobel)
">

— mariusdenobel (@mariusdenobel)
">

— Coen Theuwis (@Coen_OZ)
">

— Johan de Goffau (@johandegoffau)
">