Korfballers TOP op drempel van unieke prestatie

Korfballers TOP op drempel van unieke prestatie
Korfballers TOP op drempel van unieke prestatie © Wendy Marteijn-Hulsteijn
Voorbeschouwing-TOP-ZNO160323LK

Groei TOP

ARNEMUIDEN - Met veel spelers uit de eigen jeugdopleiding maakt TOP de laatste jaren een groei door. In het seizoen 2004-2005 speelde de club nog in de derde klasse. Elf jaar later is TOP vier keer gepromoveerd.
Voorbeschouwing-TOP-grafiek-ZNO160324TN

Finale playoffs

Zaterdag kan TOP promoveren naar de Korfbal League, het hoogste niveau in Nederland. TOP speelt om 15.30 uur in Papendrecht tegen DSC. Beide ploegen bereikten de finale van de playoffs. Inzet van het duel is promotie naar de Korfbal League, het hoogste niveau in Nederland.
Swift
TOP kan de tweede Zeeuwse club worden die het hoogste niveau haalt. Eerder lukte dat Swift uit Middelburg in de jaren negentig, maar toen bestond de Korfbal League nog niet.
Training
De spelers van TOP trainden donderdag voor de laatste keer in aanloop naar het duel tegen DSC. Ze werkten een lichte training af.
Voorbeschouwing-TOP-ZNO160324KZ

Groene Ster

Niet alleen Zeeuwse korfbalfans kijken reikhalzend uit naar de wedstrijd van komende zaterdag. Ook de zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen spreken op Facebook hun steun uit voor de korfballers uit Arnemuiden. "Wij wensen jullie, TOP Arnemuiden, heel veel succes morgen. Wij zullen erbij zijn! Maak de Zeeuwen trots!", schrijven de Vlissingse zaalvoetballers.
De hoofdklassefinale is jaarlijks één van de hoogtepunten op de korfbalkalender. Helemaal voor Korfbalvereniging KV TOP...
Geplaatst door
op 

Live bij Omroep Zeeland

De wedstrijd TOP-DSC is zaterdag live te zien bij Omroep Zeeland op televisie en internet. De uitzending begint om 15.15 uur. Ook op de radio is de wedstrijd rechtstreeks te volgen.