TOP tegen DSC ook live op Omroep Zeeland TV

TOP-DSC-promo-ZNO160324OL
OOST-SOUBURG - Mis niets! 
Korfballiefhebbers hoeven zaterdag dus niets te missen van deze historische wedstrijd. De uitzending op TV zal worden gepresenteerd door Jan-Jaap Corré. Hij verzorgt samen met oud-speler Ralph Gillisen het commentaar bij de wedstrijd. Op de radio zal Joop van der Laan verslag doen met co-commentator Peter Crucq. Om 20:10 is er een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd op TV. Deze is uiteraard ook online te vinden zaterdagavond. 
TOP-DSC live bij Omroep Zeeland
TOP-DSC live bij Omroep Zeeland © OZ
TOP-DSC
TOP Arnemuiden en DSC uit Eindhoven zijn geen onbekenden van elkaar. In de competitie kwamen ze elkaar dit seizoen al twee keer tegen, beiden ploegen wisten één keer te winnen. De winnaar van de wedstrijd van zaterdag speelt volgend seizoen op het hoogste niveau van Nederland, de verliezer krijgt nog een herkansing tegen de nummer negen van de Korfbal League. 
1500 toeschouwersIn Papendrecht worden zaterdag 1500 toeschouwers verwacht. Beide ploegen kregen 400 kaarten voor de finale. Meerdere bussen vertrekken zaterdag vanuit Arnemuiden naar de hal van PKC. Afgelopen dinsdag namen de supporters al een voorschot op het grote feest dat zomaar eens zaterdag kan gaan losbarsten. Na een bloedstollende wedstrijd werd KCC uit Capelle a/d Ijssel met 17-16 verslagen.

VIDEO: Feest in Arnemuiden na winst op KCC

Supporters TOP