Stoffelijk overschot gevonden in Vlissingen

Stoffelijk overschot gevonden in Vlissingen
Stoffelijk overschot gevonden in Vlissingen © oz
Overleden Nollebos

Stoffelijk overschot

VLISSINGEN - Een voorbijganger zag rond 13.00 uur het stoffelijk overschot in de kanovijver drijven. Dolf Poppe uit Vlissingen zegt dat hij die vinder was. Hij is er zeker van dat het gaat om de vermiste man. Dit is zijn verhaal:
ITEM Vinder stoffelijk overschot

Mortuarium

Direct na de melding is de omgeving afgezet en hebben duikers van de brandweer het dode lichaam voorzichtig naar de kant getrokken. Het lichaam is overgebracht naar een mortuarium in Goes overgebracht voor een eerste schouw door forensische onderzoekers en een GGD-arts. De politie vermoedt na de eerste schouw meer te kunnen vertellen over de identiteit van de dode. De familie van Robert Ziga is voor de zekerheid alvast ingelicht.  
Lichaam gevonden bij Kanovijver Vlissingen
Lichaam gevonden bij Kanovijver Vlissingen © Provicom

— mariusdenobel (@mariusdenobel)
">
© OZ

Vermist

Ziga wordt sinds 24 februari vermist. Hij vertrok toen met zijn auto en is daarna niet meer gezien. Bij de Kanovijver in het Nollebos zijn eerder persoonlijke spullen van hem gevonden. Ook zijn auto werd teruggevonden op de parkeerplaats. De politie zocht meermaals met speurhonden en sonarapparatuur naar de vermiste Ziga. De zoektochten leverden niets op. 
Lichaam gevonden bij Kanovijver Vlissingen
Lichaam gevonden bij Kanovijver Vlissingen © Provicom