'Je moet toch gewoon je hondjes kunnen uitlaten?'

'Je moet toch gewoon je hondjes kunnen uitlaten?'
'Je moet toch gewoon je hondjes kunnen uitlaten?' © OZ
Mishandeling Vlissingen

Onwerkelijk

VLISSINGEN - "Het is zo vreemd dat dit gebeurd is", zegt de geëmotioneerde Audrey Lock. "Het is zo onwerkelijk: je moet toch gewoon je hondjes uit kunnen laten?", zegt ze verontwaardigd.

Geen idee

Ze weet niet waarom haar vader is aangevallen. "Ik heb geen idee. En mijn vader ook niet." Hij heeft zijn belager ook niet gezien. Die kwam van achteren, sloeg in het voorbijrijden hard tegen het hoofd van de 69-jarige vader en toen hij weer overeind krabbelde na de aanval was zijn belager alweer weggereden.

Gebroken

Volgens Audrey had haar vader in eerste instantie niet door hoe erg hij eraan toe was. Pas toen hij thuis aankwam, drong tot hem door hoe slecht het met hem gesteld is. Hij heeft een gebroken oogkas, zijn jukbeen is op meerdere plaatsen gebroken en de lens van zijn oog is door de klap achterin zijn oog terechtgekomen.

Oog

Volgens Audrey weten de artsen nog niet of zijn oog nog gered kan worden. Begin april kan hij worden geopereerd, omdat nu de zwelling op het oog nog te groot is. "Maar de kans dat hij zijn zicht terugkrijgt in dat oog, is volgens de doktoren erg klein", aldus Audrey.
Mishandelde man Vlissingen
Mishandelde man Vlissingen © Audrey Lock
ITEM mishandeling Vlissingen

Getuigen

Het incident gebeurde in de Van Der Helstlaan in Vlissingen. Audrey hoopt dat er getuigen zijn die de aanvaller hebben gezien toen die wegfietste van de plek waar het gebeurde. "Die aanvaller moet snel zijn weggefietst. Dat moet toch iemand in de buurt gezien hebben?  Dat hoop ik tenminste. Voor ons is het heel belangrijk: wie heeft dit gedaan? Die dader moet gewoon gepakt worden."

Oproep op Facebook

Om die reden zette Audrey ook een oproep op Facebook, die na één dag al door duizenden mensen gedeeld is. "Normaal gesproken hou ik er niet van om via sociale media om aandacht te vragen. Maar in dit geval hoop ik dat die oproep op Facebook ervoor zorgt dat er nog getuigen naar voren komen die iets gezien."
Normaal gesproken zet ik liever geen nare dingen op facebook maar dit moet ik toch even kwijt. Ook ivm eventuele...
Geplaatst door
op 
Bekijk het bericht op Facebook

Getuigen
De politie onderzoekt de mishandeling en roept getuigen op om zich te melden. Iedereen die meer weet over deze mishandeling wordt verzocht contact op te nemen via het algemene nummer van de politie: 0900-8844.