Dure nederlaag voor Bruse Boys

Bruse Boys
Bruse Boys © Dirk van Wolferen
BRUINISSE - Rommelige wedstrijd
In de eerste helft wisten beide ploegen weinig kansen te creëren. Toch wist Djim Kammerman na ruim een half uur spelen de score te openen voor VVGZ. Na de rust bleef de wedstrijd rommelig en konden de clubs weinig uithalen. In de blessuretijd besliste Jasper Huisman de wedstrijd definitief door een strafschop te benutten.

Elfde plek

Door het verlies mist Bruse Boys blijft op de elfde plek staan. De club uit Bruinisse had bij winst op gelijke hoogte met de nummer tien Nieuw-Lekkerland kunnen komen. Zij speelden uit bij Rijsoord met 1-1 gelijk.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)