Kloetinge uitgeschakeld in districtsbeker

Kloetinge uitgeschakeld in districtsbeker © Joep Zoeteweij
Kloetinge-ASWH-int-1-ZNO160326OI
KLOETINGE - Startblokken
De bezoekers kwamen sterk uit de startblokken. Nick Slotboom opende in de vierde minuut de score met een kopbal. In de twaalfde minuut verdubbelde hij met een afstandsschot de voorsprong voor ASWH: 0-2. Via Tom Wuyts kreeg Kloetinge twee grote mogelijkheden om een goal te maken, maar hij benutte deze niet.

Tom Wuyts

Aan het begin van het tweede bedrijf wist Kloetinge toch tot scoren te komen. Op aangeven van Yves Nyemb schoot Tom Wuyts de aansluitingstreffer tegen de touwen: 1-2. Kloetinge drong aan en was via Aart Veldhof dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal belandde op de lat. Ook Yves Nyemb wist oog in oog met de keeper het net niet te vinden.