Vrijheid van meningsuiting onderwerp van gesprek op Goese school

Vrijheid van meningsuiting onderwerp van gesprek op Goese school
Vrijheid van meningsuiting onderwerp van gesprek op Goese school © OZ
Cartoonist FFA
GOES - Wedstrijd
De Cartoon Movement verzorgt de tekenworkshops, die gaan over de Four Freedoms, op scholen voor voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs in Zeeland. De deelnemende scholen doen met hun leerlingen mee aan de wedstrijd “Teken voor Vrijheid” van het Nederlands Cartoonfestival. De inzendingen zijn te zien tijdens het Bevrijdingsfestival op 5 mei in Vlissingen. 
ITEM cartoonist FFA
Festival
Van 20 mei t/m 25 juni vindt het Nederlands Cartoonfestival plaats in Zeeland. Het festival bestaat uit een tentoonstelling van 100 cartoons van professionele cartoonisten, afkomstig uit 51 verschillende landen. De Four Freedoms (de vier vrijheden van President D. Roosevelt) zijn het onderwerp van het festival.
Zelf meedoen?
Niet alleen scholieren maar iedereen die goed kan tekenen, kan een cartoon maken en insturen naar Omroep Zeeland. Uit de beste inzendingen worden 3 cartoons geselecteerd die ook op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen geëxposeerd worden. Kijk voor meer info over de Omroep Zeeland Cartoonactie op Facebook.
Ben jij een goede tekenaar en kun jij één van de vier Vrijheden in een tekening vatten? Grijp dan nu je kans. Teken je...
Posted by
on