Middelburgse cameraman filmt The Rolling Stones

What an unforgettable night in Cuba! It was wonderful to see all 1.2million of you!¡Gracias Cuba por el increíble e inolvidable show! ¡Fue maravilloso verles a todos ustedes!#StonesCuba
Posted by
on Monday, March 28, 2016
ITEM Cameraman Stones
PA-tent
Eli stond vrijdagavond vanaf 15.00 uur (lokale tijd in Havanna) recht voor het podium in de PA-tent om het concert van de Stones te filmen. In totaal filmden 18 camera's onder leiding van een Engelse regisseur. Eli zag de Stones voor het eerst optreden dus door zijn camera, terwijl rondom hem heen duizenden (sommigen zeggen ruim 1 miljoen) mensen naar The Greatest Rock 'n' Roll Band in The World keken. "Wat een mensen", zegt ie, terwijl hij op Facebook een stukje van de Stones bekijkt.
Cameraman Eli Verhage
Cameraman Eli Verhage © OZ
Clubje vrienden
Verhage (34) is freelance-cameraman bij United en heeft vaker van dit soort bijzondere klussen. Hij maakt deel uit van 'een clubje vrienden in Hilversum dat vaker gevraagd wordt voor opnames van bekende bands'. Zo was hij eerder cameraman bij het optreden van U2 in Parijs, na de aanslagen, en filmde hij onlangs nog concerten van Beyoncé en Lenny Kravitz.