Partybus helemaal klaar met 'Neanderthalers' van Walcheren

© OZ

Schade

VLISSINGEN - Party People Zeeland verzorgt het busvervoer voor stapavonden buiten de provincie. De bus liep afgelopen zaterdag voor zo'n 100 euro schade op. "Dat is voor een groep vrijwilligers echt te veel. Daarom hebben we besloten niet meer op Walcheren te stoppen." In totaal zaten er zaterdag 83 feestgangers in de bus, daarvan zorgden er ongeveer 15 voor problemen.

Onderkotsen

"Problemen zoals niet betalen, roken en drinken in de bus, ruzie zoeken en een grote muil hebben tegen alles en iedereen", schrijft de organisatie op Facebook. Verder was het toilet en het wasbakje ondergekotst en was één meisje was op de heenweg al te ver heen om uit te kunnen stappen.

Neanderthalers

"Wij hadden onderweg en achteraf het idee dat wij een groep Neanderthalers mee hadden", aldus de organisatie. "Als je dit prehistorische gedrag en deze gewoontes thuis vertoont dan moet je dat zelf weten, maar heb in de bus respect voor andermans spullen en hou je aan de regels."
© OZ
Boycot
De feestvereniging had juist besloten na een boycot van een jaar opnieuw Walcherse jongeren op te pikken. "Maar het blijkt toch weer dat een groep het steeds verpest voor iedereen", zegt organisator Sebastiaan Keijmel. Van de vier keren dat de bus stopte op Walcheren, zou het drie keer fout zijn gegaan.
VORK party people
'Grote plakzooi'
"De bus stond blauw van de rook, er werd met frisdrank gegooid en een aantal had niet eens betaald", zegt Keijmel teleurgesteld. Het was volgens hem een grote plakzooi die te herleiden was tot de groep uit Walcheren.
Voor diegenen uit de groep die zich aangesproken voelen:Goed gedaan mensen uit Vlissingen en Middelburg! Maar vooral...
Posted by
on