Rederij Vroon weg uit Zeeland

Verhuizing Vroon

Breskens

BRESKENS - Vroon heeft naast het hoofdkantoor in Breskens ook nevenvestigingen in Terneuzen en Barendrecht. Het bedrijf wil graag de drie locaties samenvoegen. Terneuzen was in beeld als plaats voor de nieuwbouw maar begin maart liet Vroon weten dat dit voor hen allemaal te lang duurde.
Brabant
Nu heeft het bedrijf in Breda een nieuwe stek gevonden. Volgens woordvoerder Cor Radings is het de bedoeling dat alle personeelsleden meegaan. "We willen de teams bij elkaar houden. Het uitgangspunt is echt dat iedereen blijft." Bij Vroon in Zeeuws-Vlaanderen werken ongeveer 150 mensen.
© OZ
ITEM Verhuizing Vroon
Groei
Het bedrijf - één van de grootste rederijen in Europa - laat weten uit de jas te zijn gegroeid in Breskens. Het pand is ingesloten waardoor uitbreiding onmogelijk is. Radings: "Het was zeker geen licht besluit na al die jaren in Breskens maar we willen heel graag de drie vestigingen samenbrengen in één gebouw. Dat gaat nu in Breda gebeuren. Die locatie is ook aantrekkelijk voor onze werknemers en hun gezinnen."
Verhuizing
Personeelsleden kregen vanmorgen het nieuws te horen. Radings: "Het was natuurlijk al bekend dat we op zoek waren maar toch is het een ingrijpend besluit voor iedereen. Het is een emotionele dag." De verhuizing gebeurt in fases. Deze zomer vertrekken de eerste mensen en het eindigt in september 2017 met de sluiting van het pand in Terneuzen.