Groene Ster verliest en kan play-offs vergeten

Groene Ster verliest en kan play-offs vergeten © Omroep Zeeland
Groene Ster Hommel int1 sport
VLISSINGEN - Wedstrijdverloop
Groene Ster begon, zonder de geschorste Khalid El Hattach en Salim Ben Sellam, zwak aan de wedstrijd. FCK/De Hommel liep snel uit naar een 0-4 voorsprong. Hoessein Bouzambou deed voor de pauze nog iets terug en bracht de ruststand op 1-4. Na rust bracht de ploeg van trainer Hicham Benhammou wel de felheid die het in de eerste helft miste. Saïd Bouzambou scoorde snel twee keer, maar verder kwam de eredivisionist niet. Keeper Karim Ben Sellam moest nog met een rode kaart (twee keer geel) het veld verlaten.
Play-offs
Met nog drie wedstrijden te spelen, is er nog een hele kleine kans om de top-4 en dus de play-offs te bereiken. Groene Ster moet dan vijf punten goed maken op FC Eindhoven, dat verrassend won van koploper 't Knooppunt.

VIDEO Groene Ster-speler Saïd Bouzambou over de verliespartij

Groene Ster Hommel int2 sport
Boetes
Tijdens de eerste helft bleek dat de politie boetes aan het uitdelen was voor fout geparkeerde auto's in de omgeving van de sporthal Baskensburg. Nadat tientallen fans de tribunes verlieten, werd de ingangsweg naar de sporthal enkele minuten geblokkeerd uit onvrede over de politie-actie. Na afloop van het duel werd door stewards van de Groene Ster de blokkade opgeheven en kon iedereen gewoon naar huis.