Bruse Boys kan opnieuw niet winnen van Pelikaan

© Dirk van Wolferen
Bruse Boys begon goed aan de wedstrijd en kwam al na vijf minuten op voorsprong door een doelpunt van Dylan Adelaar. Maar gaandeweg de wedstrijd werd het spel van Bruse Boys slechter en slechter. Desondanks bleef het bij rust 1-0.

Tweede helft

In de tweede helft zakte Bruse Boys steeds verder door de ondergrens maar mede door enkele cruciale reddingen van doelman Mark Giljam hield de voorsprong stand. Tot de 79e minuut toen Koen van den Berge met een sliding in het strafschopgebied de tegenstander onderuit haalde. Het leverde Van den Berge niet alleen de gele kaart op maar ook een strafschop tegen.

Tumultueus

Tumultueus
De penalty werd benut door Jordy van Buren die daarmee de eindstand aantekende. . In de 92e minuut kreeg Koen van den Berge opnieuw een gele kaart na een domme overtreding.

Pelikaan
Eerder dit seizoen kon Bruse Boys ook al niet winnen van Pelikaan. In Zwijndrecht verloor Bruse Boys met 2-0.
1-0 Adelaar (5)
1-1 Van Buren (80/pen)