Zeeland wordt wakker: Racebaan, wielrenners en ladiesrun

Zeeland wordt wakker: Racebaan, wielrenners en ladiesrun
Zeeland wordt wakker: Racebaan, wielrenners en ladiesrun © OZ
© oz

Racebaan

OOST-SOUBURG - Op de Van Hogendorplaan in Goes Noord wordt te hard gereden. Dat vindt in ieder geval Kees Vredegem die in die straat woont. Hij is een handtekeningenactie gestart om de straat van snelheidsbeperkende maatregelen te voorzien. Volgens Vredegem ligt het aan de inrichting van de straat dat er te hard gereden wordt.
Lees ook: Racebaan in Goes
BUL snelheid 1 Goes
Bij een valpartij van een groep wielrenners vielen vier gewonden
Bij een valpartij van een groep wielrenners vielen vier gewonden © OZ

Wielrenners

Vier wielrenners zijn zondag gewond geraakt bij een valpartij. Een van hen, een 50-jarige man uit het Belgische Essen, is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De man liep bij zijn val meerdere verwondingen aan zijn gezicht op en klaagde over pijn aan zijn heup en bovenlichaam.
Start Ladiesrun Goes
Start Ladiesrun Goes
Ladiesrun
Ruim 800 dames verschenen vandaag aan de start van de Ladiesrun in Goes. Dit zijn er 100 meer dan vorig jaar. Volgens Arianne Jansen van de organisatie had het mooie weer daar zeker invloed op.
BUL ladiesrun Goes
Modeshow in parkeergarage
Modeshow in parkeergarage © Omroep Zeeland

Haute couture

Geen catwalk, maar een Goese parkeergarage was zondag het decor voor een modeshow. Het was het slot van het Vriendinnenweekend dat deze dagen in Goes werd gehouden.

Weer

Vanochtend overwegend bewolkt en een enkele bui. De wind is matig uit het zuiden. Vanmiddag opklaringen en slechts lokaal nog een bui. Op de meeste plaatsen blijft het droog. De wind draait naar het zuidwesten. Maximumtemperatuur 13 tot 17 graden.