Kleine thuiszege Kloetinge op VVGZ

Kleine thuiszege Kloetinge op VVGZ © OZ
© Omroep Zeeland

Goed begin

Kloetinge begon tegen VVGZ met de 17-jarige debutant Quinten in de basis. De A-junior verving de geblesseerde Yves Nyemb en zag dat zijn ploeg in de 22e minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Tom Wuyts. Hij benutte een strafschop en zette daarmee de 1-0 op het bord. Vlak voor rust deed VVGZ iets terug. Invaller Bas van den Houten, die nog geen minuut in het veld stond scoorde gelijk de 1-1 en bepaalde daarmee de ruststand.
Winnende treffer
Al snel in de tweede helft tekende Francis Kabwe Manengela voor de 2-1 voor de Bevelandse formatie. Die voorsprong werd niet meer weggeven waardoor Kloetinge nu steviger in de subtop staat.

Scoreverloop:

1-0 Wuyts (22/pen)
1-1 Van den Houten (42)
2-1 Kabwe Manengela (49)
Opstelling Kloetinge
Lentink, Quartel, Bliek, Jaap Esser, Daan Esser, Van Tiggele, de Jonge, Kabwe Manengela, Quinten, Wuyts, Mulder
EINDSTANDEN 1e klasse C Kloetinge en Bruse Boys doen goede zaken. Beide Zeeuwse ploegen winnen met 2-1. pic.twitter.com/DMsce40w2r