Dames IJzendijke geven voorsprong uit handen

© Omroep Zeeland

Dure nederlaag

Sporting'70 kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong, maar de IJzendijke-dames scoorden daarna drie keer op rij en kwamen op een 3-1 voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door Rosanne Lammers (2x) en Maud Kuipers. Vlak voor rust werd het nog 3-2.

Tweede helft

In de tweede helft verzuimde IJzendijke om de kansen af te maken. De kans op de 4-2 werd gemist waarna in de 71e minuut Sporting'70 de 3-3 scoorde. Daarna was het gebeurd voor IJzendijke en scoorde Sporting'70 nog twee keer. In de 90ste minuut werd het nog 3-5.
Vierde
Sporting'70 is door de overwinning nu de nieuwe koploper met 2 punten voorsprong op IJzendijke, dat bovendien een wedstrijd meer heeft gespeeldIJzendijke staat nu op de vierde plaats met 45 punten uit 21 wedstrijden.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)