Gewonden ernstig ongeluk Tractaatweg (video)

Gewonden bij ongeluk Tractaatweg
Gewonden bij ongeluk Tractaatweg © oz

Controle kwijt

WESTDORPE - Omstreeks 21.50 uur belandde het voertuig met drie inzittenden in de sloot. De 21-jarige bestuurder is vermoedelijk de macht over het stuur verloren nadat hij met te hoge snelheid een auto wilde inhalen. De auto gleed tussen twee bomen door de sloot in. Door de klap raakte een 16-jarige jongen achter in de auto bekneld. De brandweer heeft hem uit het voertuig gehaald door het dak open te knippen. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Gent. Daar is hij geopereerd aan een beenbreuk. De bijrijder (21) is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Alle betrokkenen komen uit Axel.

Rijbewijs ingevorderd

De bestuurder blijkt alcohol te hebben gedronken en is voor verhoor en nader onderzoek aangehouden overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Uit een ademanalyse blijkt dat hij twee keer alcohollimiet blies. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich voor de rechter moeten verwantwoorden.

Onderzoek toedracht

Vanwege het technisch onderzoek is het verkeer lange tijd omgeleid. Aan de hand van de feiten uit het onderzoek en de verklaringen van getuigen en betrokkenen wordt een rapport opgesteld.
Gewonden Tractaatweg