Kloetinge niet verder dan gelijkspel bij Pelikaan

Spelers van Kloetinge
Spelers van Kloetinge © OZ

Achterstand

ZWIJNDRECHT - Na zeven minuten in keek Kloetinge al tegen een achterstand aan via Jordy van Buren. In de 33e minuut kwam de ploeg van trainer Arie van Zouwen op gelijke hoogte. Julius Bliek was in een scrimmage voor de goal van Pelikaan na een corner alert en zette de bezoekers op 1-1. Lang kon Kloetinge niet genieten van deze stand. Vier minuten later tekende Valeri Silva voor de 2-1.

Opnieuw Bliek

In de tweede helft leek Pelikaan de voorsprong tot het einde vast te gaan houden, tot Bliek tien minuten voor tijd opnieuw doel trof. Ditmaal kopte de verdediger een voorzet binnen en zette daarmee Kloetinge weer op gelijke hoogte. Kloetinge drong in de slotfase nog aan, maar dat leidde niet tot grote kansen.

Periode

Door het gelijke spel staat Kloetinge met 34 punten op de zevende plaats in de 1e klasse C. De ploeg staat in de derde periode samen met SHO gedeeld tweede. Brielle gaat ruim aan de leiding in die periodestand, maar heeft al een periodetitel op zak. Daardoor gaat de periodetitel naar de nummer twee in de periode.
1-0 Van Buren (7)
1-1 Bliek (33)
2-1 Silva (37)