Hoek houdt koploper Quick Boys op 0-0 (video)

Hoek houdt koploper Quick Boys op 0-0 (video)
Hoek houdt koploper Quick Boys op 0-0 (video) © Sjaak van der Salm
Hoek-Quick-Boys-samenvatting-1-ZNO160423AX
HOEK - Zelfde elf
Hoek-trainer Jannes Tant hield tegen Quick Boys vast aan dezelfde namen die twee weken gelden Xerxes DZB met 5-2 versloegen. Zo'n doelpuntrijk duel zou het zaterdag nooit worden in Hoek. Beide ploegen kregen weinig kansen. Alleen Nick de Groote van Hoek kreeg in de eerste helft een goede kans, maar zijn schot werd net onder de lat weggetikt.
Quick Boys
De koploper uit Katwijk stelde dus teleur in Hoek. Topscorer Yordi Teijse (25 treffers) was onzichtbaar. Pas in de slotfase drong Quick Boys aan toen Hoek met tien man kwam te spelen. Fabian Wilson kreeg rood na een overtreding op een doorgebroken speler. Jordi de Jonghe redde in de slotfase nog knap.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
Supportersbus
Voor aanvang van het duel werd een supportersbus van Quick Boys teruggestuurd naar Katwijk. Volgens burgemeester Lonink omdat er vrees bestond voor orderverstoringen tijdens de wedstrijd. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
Verdiend punt
Tant, de trainer van Hoek, was tevreden met de 0-0 tegen de koploper. "Quick Boys heeft een mooie reeks lopen en als je daar dan een punt tegen pakt, is dat gewoon goed. En het was nog verdiend ook." 
Reactie-trainer-Hoek-ZNO160423JI
Opstelling Hoek
De Jonghe, Wilson, Fitsch, Kuzmicki, Van Renterghem, Vandepitte, Eryürük (Martens/78), Lagrou, De Groote (De Vreeze/90+2), Abdul, Clinckemaillie (Beshliaha/86)
foto: Sjaak van der Salm