GOES houdt zich op nacompetitie na cruciale zege

© Rene van der Vliet
MIDDELBEERS - Goed begin
GOES begon goed aan de wedstrijd en kwam al na acht minuten op een 0-1 voorsprong toen Ray Kroon met een afstandsschot scoorde. Lang kon de ploeg van trainer John Karelse niet van de voorsprong genieten, want tien minuten later scoorde spits Jannes Mulders al de gelijkmaker voor de Brabanders. Dezelfde Mulders scoorde op slag van rust uit een penalty waardoor Beerse Boys met een 2-1 voorsprong de rust in ging.

Snelle goals na rust

GOES kwam voortvarend uit de kleedkamer na rust en dat resulteerde in twee doelpunten binnen een minuut. Eerst scoorde Bart Deprez de gelijkmaker waarna Jeremy Hubregse binnen een minuut de Bevelanders weer op voorsprong zette. GOES passeert Beerse Boys op de ranglijst en staat nu vierde.

0-1 Kroon (8)
1-1 Mulders (18)
2-1 Mulders (45+1/pen)
2-2 Deprez (48)
2-3 Hubregse (49)

Opstelling GOES
Zoutewelle, Dekker, van Rosevelt, Rentmeester, van Hecke, de Kroo (Corstanje/78), Hollemans (Dervishi/46) , De Winter (De Bonte/69), Kroon, Deprez, Hubregse.
(archieffoto René van der Vliet)
In de eerste klasse C boekt GOES een belangrijke zege, terwijl Zeelandia Middelburg zakt naar de voorlaatste plaats. pic.twitter.com/FhGhZsRyrN