GOES keert terug in hoofdklasse met overwinning

Het gepromoveerde GOES is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Bij de rentree in de Hoofdklasse B werd met 1 - 0 gewonnen bij Meerssen, dat de laatste 25 minuten met een man minder moest spelen na een rode kaart. De enige treffer werd gescoord door Daniël Wissel, die deze zomer overkwam van Zeelandia Middelburg. Hij volgde zijn trainer Rogier Veenstra, die debuteert met een overwinning.

Het doelpunt van Daniël Wissel

In de eerste helft was de eerste kans voor Meerssen, waarna GOES de overhand nam. Franse zorgde voor het eerste Goese gevaar, maar de keeper stopte zijn kopbal. Wissel kwam enkele keren voor het doel, maar de keeper van Meerssen keerde een kopbal en tikte later nog een schot tegen de paal.

Na rust bleven grote kansen uit, maar nadat Meerssen-speler George Simon met zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten drong GOES weer aan. Dat leidde enkele minuten later tot de enige goal van de wedstrijd, toen Wissel de bal van dichtbij inschoot. Hierna luwde de Goese storm en werd Meerssen ook amper meer gevaarlijk en werd de wedstrijd naar een 0-1 uitgespeeld.

Scoreverloop
0-1 Wissel (72)

Bijzonderheden
Rode kaart voor George Simon (Meerssen) in de 64e minuut.

Opstelling GOES
Meulmeester, Klaas van Hecke, Tawfik, Jan Paul van Hecke, De Punder, Wolff (De Jonge/86), Hollemans, De Vlieger (Kroon/74), Franse (Van de Woestijne/90), Wissel, Kabwe Manengela

Deel dit artikel:

Reageren