Zeeland wordt wakker: Primark, lekkage en misbruik

Zeeland wordt wakker: Primark, lekkage en misbruik
Zeeland wordt wakker: Primark, lekkage en misbruik © OZ
© OZ
OOST-SOUBURG - Primark
De mogelijke komst van de Primark is weer een stapje dichterbij. Ook de eigenaren van het pand waar de V&D tot voor kort in zat, zijn enthousiast over de komst van de kledingwinkel.
Vlissingen
Vlissingen © Omroep Zeeland

Vlissingen

De statenfractie van de VVD wil weten of de Provincie beter gaat letten op gemeenten met geldproblemen. De provincie kreeg in een brief van de Raad voor de Financiële Verhoudingen kritiek dat de gemeente Vlissingen onvoldoende in de gaten werd gehouden.
© Omroep Zeeland
Lekkage
Bij Dow in Terneuzen is maandagavond een lek ontstaan in een propaanleiding. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt. Om het lek te dichten heeft de politie de omgeving van de pijpleiding enige tijd afgezet.
Archief
Archief © OZ
Seksueel misbruik
Het afgelopen half jaar zijn er opnieuw zes meldingen binnengekomen bij het meldpunt waar slachtoffers van seksueel misbruik binnen de boeddhistische gemeenschap zich kunnen melden. Vorig jaar werd onder andere een boeddhistische leraar uit Middelburg beschuldigd van seksueel misbruik. Of er ook meldingen uit Zeeland zijn ontvangen, maakt het meldpunt niet bekend.
Ultieme-rommelmarktverkoper-1-ZNO160418FS
Rommelmarkt
Met Koningsdag gaan weer veel mensen op een kleedje zitten op een rommelmarkt, maar hoe verkoop je nou het meest? Willie Ekkenbus uit Philippine heeft een aantal goede tips.

Weer