Man in elkaar geslagen in Terneuzen

Man in elkaar geslagen in Terneuzen
Man in elkaar geslagen in Terneuzen © OZ
Politie (archief)
Politie (archief) © OZ

Hoofwond

TERNEUZEN - Agenten vonden de bewusteloze man rond 04.30 uur op de Nieuwstraat, ter hoogte van de Dijkgang. Hij is met een flinke hoofdwond opgenomen in het ziekenhuis. Volgens de politie is de toedracht van de mishandeling nog onbekend.

Groepje mannen

Omstanders vertelden de agenten dat het slachtoffer was geslagen door een groepje mannen 'met een Turks uiterlijk'. Zijn belagers lieten de man uit Aardenburg bewusteloos achter, stapten in een klein model personenauto (mogelijk een Volkswagen Polo) en reden weg.

Getuigen

Door de agenten is nog naar de auto gezocht, maar deze is niet meer aangetroffen. Om te achterhalen wat er precies is gebeurd zoekt de politie getuigen die tussen 04.00 en 04.30 uur in de buurt waren. 

Twee mannen

De politie wil met name de identiteit weten van twee mannen die daar op dat tijdstip aanwezig waren. Het gaat om een man met een lichte huidskleur en kort haar die een crèmekleurige jas droeg, met daaronder een donkere spijkerbroek en schoenen met een witte zoolrand. De tweede man droeg een donkerkleurige jas met een capuchon met bontkraag, met daaronder een grijze broek en grijze schoenen met een witte zoolrand.