Kloetinge en Bruse Boys scoren niet (video)

Kloetinge en Bruse Boys scoren niet (video)
Kloetinge en Bruse Boys scoren niet (video) © Omroep Zeeland
Samenvatting Kloetinge-Bruse Boys

Matige eerste helft

KLOETINGE - Op het Wesselopark viel in de eerste helft weinig te genieten. Kloetinge als Bruse Boys kwamen nog wel fel uit de startblokken, maar grote kansen leverde dat niet op. Tom Wuyts van Kloetinge was misschien nog wel het dichtste bij een treffer, maar zijn schot uit een corner ging over.

Twee keer geel

In de tweede helft moest Kloetinge met tien man verder nadat Van Tiggele tot twee maal toe geel kreeg van scheidsrechter Van Luitgaarden. Beide kaarten kreeg hij binnen een fractie van een seconde voor aanmerkingen op de leiding. Kloetinge had even daarvoor een goede kans gekregen via Kabwe Manengela die volgend jaar voor Goes uitkomt.

Michel Maaskant

Met tien man drong Kloetinge nog wel aan, maar de drie punten kwamen nooit echt in zicht. Bruse Boys was nog dicht bij een treffer toen oud Kloetinge-speler Michel Maaskant bijna raak schoot.

Veel mooie momenten meegemaakt op het Wesselopark!
— michel (@maaskantlife)
">

Derde periode

Kloetinge heeft nog een pittig programma voor de boeg. Volgende week ontvangt het nummer twee Brielle en op de laatste speeldag wacht een uitwedstrijd bij Oude Maas waar thuis met 0-1 van werd verloren. Brielle zal de derde periode winnen, maar omdat zij de eerste al hebben gewonnen, kan Kloetinge deze overnemen. De verschillen zijn echter klein voor deze felbegeerde tweede plek. 
Bruse Boys en Zuidland
Het slot van de competitie belooft ook nog spannend te worden voor Bruse Boys. Zij ontvangen op de laatste speeldag concurrent Zuidland in de strijd tegen degradatie. Een van die twee ploegen speelt nacompetitie, de ander is verzekerd van nog een jaar eerste klasse. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

Opstelling Kloetinge

Lentink, Quartel, Jansen, Bliek, Huibregtse (De Jonge/67), Quinten, Van Tiggele, Kabwe Manengela, Duvekot (Schuit/46), Wuyts, Roy Mulder

Opstelling Bruse Boys

Giljam, Ketting, Vroegindeweij, Olaf Willemse, Van der Bijl, Dorst, Mats Willemse, Michel Maaskant, Blomaard, Domenique van den Berge, Van Unen (Pronk/82)

VIDEO Trainers en spelers vinden gelijkspel terecht, maar hadden gehoopt op meer

Reacties na Kloetinge - Bruse Boys