Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 30 april

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © OZ
OOST-SOUBURG - Hoofdklasse B
Hoek lijdt een 3-0 nederlaag tegen Ter Leede en staat nu op de veilige tiende positie. Met nog twee wedstrijden te gaan hebben de Zeeuws-Vlamingen vier punten voorsprong op nummer elf XerxesDZB. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

1e klasse C

De derby tussen Kloetinge en Bruse Boys eindigt onbeslist. Beide ploegen schieten weinig op met het gelijkspel. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
2e klasse E
MZC'11 verliest in Hellevoetsluis en moet kampioenschap nog een weekje uitstellen. 
EINDSTANDEN 2e klasse E. MZC verliest en Axel speelt gelijk. Nog geen kampioenschap voor MZC. pic.twitter.com/OUoQsRgerq
3e klasse A
In de derde klasse A blijft het spannend bovenin. Zowel Serooskerke als Yerseke won vandaag. Yerseke deed dat tegen Nieuwland, dat daardoor degradeerde naar de vierde klasse. 
EINDSTANDEN 3A Serooskerke en Yerseke houden de titelrace spannend terwijl Nieuwland is gedegradeerd pic.twitter.com/XlojYeqjAw
3e klasse B
DBGC boekt een 0-2 zege op The Gunners en is kampioen. Tholense Boys heeft een voorsprong van tien punten op Den Bommel en zal als tweede eindigen. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
4e klasse A
Vlissingen staat steviger op de tweede plek na een zege op Lewedorpse Boys. Beide ploegen zijn zeker van de nacompetitie.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
4e klasse B
SKNWK wint vandaag uit van FC Bergen en speelt daardoor volgend seizoen in de derde klasse. Rillandia mag zich opmaken voor de nacompetitie. 
EINDSTANDEN 4e klasse B SKNWK is kampioen en promoveert naar de derde klasse. pic.twitter.com/JB1tkqtUtJ — Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport) April 30, 2016
1e klasse A vrouwen
De topper tussen SteDoCo en Klarenbeek eindigt onbeslist. IJzendijke staat op de derde plek en heeft nog een kleine kans op de titel. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">