MZC'11 laat opnieuw kans op kampioenschap liggen

MZC'11 laat opnieuw kans op kampioenschap liggen
MZC'11 laat opnieuw kans op kampioenschap liggen © Omroep Zeeland
MIDDELBURG - Betere ploeg
Dauwendaele won dankzij treffers van Stefan Joosse, Davey Ernest en Peter van Gorssel. Tot het eerste doelpunt ging de wedstrijd gelijk op; daarna was Dauwendaele de betere ploeg. 

VIDEO: "We moeten onze supporters een keer gaan belonen, anders komen ze niet meer."

Dauwendaele MZC Alexander van Keulen

Scorend vermogen

Scorend vermogen
"Sinds Ramon Janson geblesseerd is, zijn we scorend vermogen kwijtgeraakt", zegt MZC'11-trainer Alexander van Keulen. MZC kreeg de eerste helft enkele kansen, maar kwam niet tot scoren.

Niet in goede doen

MZC'11 liet zaterdag voor de tweede keer een kans op het kampioenschap liggen. Vorige week kon de ploeg ook al kampioen worden, maar werd er dik verloren van Hellevoetsluis. MZC'11 is sowieso niet in goede doen de laatste weken. Van de laatste vier wedstrijden werden er drie verloren.

Nog één punt nodig

Concurrent Axel is door een gelijkspel tegen SSV'65 een punt ingelopen op MZC'11. Met nog één wedstrijd te gaan heeft MZC'11 drie punten voorsprong. Een gelijkspel in de laatste wedstrijd tegen Klundert is dus voldoende voor het kampioenschap.
Davey Ernest is de gevierde man bij Dauwendaele na de 2-0 tegen MZC'11
Davey Ernest is de gevierde man bij Dauwendaele na de 2-0 tegen MZC'11 © Omroep Zeeland
Dauwendaele
Dauwendale heeft zich zo goed als zeker geplaatst voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. De ploeg van trainer Marcel Lourens heeft de derde periodetitel bijna binnen.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">