Bruse Boys mag nog hopen op rechtstreekse handhaving

Bruse Boys mag nog hopen op rechtstreekse handhaving
Bruse Boys mag nog hopen op rechtstreekse handhaving © Omroep Zeeland
© Dirk van Wolferen
OUD BEIJERLAND - Vroeg doelpunt 
Bruse Boys begon aan de wedstrijd zonder de geschorste Michel Maaskant en ook Marc Bijdevate ontbrak wegens een blessure. Al vanaf het begin speelden beide ploegen vol op de aanval. Dat resulteerde na 11 minuten in de openingstreffer voor SHO door een doelpunt van Mikula Ristic. Bruse Boys liet de hoofden niet hangen en scoorde via Tom Blomaard de gelijkmaker. Met de 1-1 stand gingen beide ploegen ook rusten.
Tumultueus 
Na een kwartier spelen in de tweede helft volgde een tumultueuze fase met twee strafschoppen voor beide partijen. Eerst kreeg Bruse Boys een penalty die werd benut door Mats Willemse. Maar een minuut later stond de gelijkmaker alweer op het bord toen ook SHO een strafschop kreeg. Opnieuw was het Mikula Ristic die scoorde voor SHO en daarmee Bruse Boys de play-offs in leek te sturen. Een late treffer van Tommy Pronk hield de wens van Bruse Boys in leven om alsnog rechtstreeks in de 1e klasse te blijven. Daarvoor krijgt het volgende week een uitgelezen mogelijkheid als directe concurrent Zuidland naar Bruinisse komt. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

Scoreverloop:

1-0 Ristic (11)
1-1 Blomaard (22)
1-2 Mats Willemse (59/pen)
2-2 Ristic (60/pen) 
2-3 Pronk (89)

Opstelling Bruse Boys:

Giljam, Ketting (Pronk/68) , Vroegindeweij, Olaf Willemse, van der Bijl, Dorst, Mats Willemse, Koen van den Berge (Hoep/68) , Blomaard, Domenique van den Berge, , Von Unen (Adelaar/33).