Hoofdklasser GOES wint ook van Gemert

Promovendus GOES is uitstekend begonnen aan het seizoen. De ploeg van Rogier Veenstra won op eigen veld met 2-1 van Gemert en heeft na twee duels de volledige score behaald. Vorige week was de Bevelandse formatie ook al te sterk voor SV Meerssen.

GOES speelde een sterke eerste helft en kreeg een aantal goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Kort voor rust kreeg de thuisploeg loon naar werken en zorgde Raymond Wolff op aangeven van Erwin Franse voor de verdiende 1-0 ruststand.

Ook na de rust was GOES de betere partij. Halverwege de tweede helft werd Franse diep gestuurd, omspeelde de Brabantse doelman en zorgde voor de verdiende 2-0. De bezoekers gaven echter niet op en kwamen kort hierna terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Rob Jansen. Even later kreeg Jeremias David zijn tweede gele kaart en moesten de bezoekers verder met een man minder. In de absolute slotfase probeerdeGemert nog langszij te komen, maar doelman Brian Meulmeester pareerde een kopbal van Jansen.

Koploper
GOES staat na twee duels op de eerste plaats samen met Groene Ster. Beide teams hebben zes punten na twee duels verzameld.

Scoreverloop
1-0 Wolff (43)
2-0 Franse (66)
2-1 Jansen (71/pen)

Bijzonderheden
Rode kaart Gemert Jeremias David (73/2xgeel)

Opstelling GOES

Meulmeester, Klaas van Hecke, Tawfik, Jan Paul van Hecke, De Punder, Wolff (Kroon/77), Hollemans, De Vlieger (Van de Woestijne/85), Franse, Wissel, Kabwe Manengela

Meer over dit onderwerp:
Goes Voetbal Gemert
Deel dit artikel:

Reageren