Studenten HZ tevreden met hun hogeschool

Studenten HZ tevreden met hun hogeschool
Studenten HZ tevreden met hun hogeschool
HZ
HZ © OZ
VLISSINGEN - Stage
Studenten vinden dat hun stage goed aansluit op hun toekomstige baan. Ook zijn studenten erg tevreden over de faciliteiten van de HZ. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als catering en toiletten, maar ook aan het wifi-netwerk en of er voldoende stopcontacten in het pand zitten.
Kwaliteitszorg
Bartjan Wattel, hoofd Dienst Onderwijs van de HZ, is vooral erg opgetogen over de goede beoordeling in de categorie kwaliteitszorg. Volgens Wattel komt dat omdat de HZ zich presenteert als persoonlijke hogeschool. "Studenten zien bij ons snel reactie op hun opmerkingen", aldus Wattel.
Ranglijsten
Of de hoge studenttevredenheid ook betekent dat de HZ ook dit jaar weer bij de beste hogescholen van Nederland hoort, kan Wattel niet zeggen. Die ranglijsten worden pas later dit jaar door de Elsevier en de Keuzegids opgesteld. "Maar wat ik wel kan zeggen is dat de HZ in de de categorie studie in algemeen, het belangrijkste cijfer voor die ranglijsten, nu hoger scoort dan twee jaar geleden toen wij werden uitgeroepen tot beste hogeschool van Nederland", sluit Wattel af.