Driemaal is scheepsrecht voor kampioen MZC'11 (video)

Driemaal is scheepsrecht voor kampioen MZC'11 (video) © OZ
Kampioenschap-MZC-11-ZNO160514EL

Scheepsrecht

ZIERIKZEE - Na de verloren uitwedstrijden bij Hellevoetsluis (4-1 ) en FC Dauwendaele (3-0) moest het voor MZC'11 gebeuren in de laatste wedstrijd van het seizoen. Een punt zou genoeg zijn voor het kampioenschap. Al na één helft was er een ruime voorsprong voor de ploeg van trainer Alexander van Keulen. Dennis Dekker schoot zijn ploeg met een prachtig afstandsschot op voorsprong. Martijn van Grunsven verdubbelde de score. Na de rust besliste Matthijs Hage het duel door de 3-0 aan te tekenen. Het slotakkoord was voor invaller Wesley Goud die de 4-0 eindstand op het scorebord zette.