Verliezend Bruse Boys naar nacompetitie (video)

Verliezend Bruse Boys naar nacompetitie (video)
Verliezend Bruse Boys naar nacompetitie (video)
bruse boys
BRUINISSE - Wind tegen
In de eerste helft speelde Bruse Boys tegen de harde wind in, maar toch creëerde de ploeg een paar kansen. De grootste waren voor Mats Willemse en Domenique van de Berge, die zijn inzet gestopt zag worden door doelman Kevin de Kok. Ruststand: 0-0. Achter de lijn
Hét moment van de wedstrijd gebeurde na een uur spelen toen doelman Mark Giljam een ogenschijnlijk eenvoudige vangbal niet klemvast kreeg. Via Giljam stuitte de bal met effect richting het doel, waarna de keeper de bal alsnog pakte. Volgens de neutrale assistent-scheidsrechter gebeurde dat achter de lijn, waardoor Zuidland op voorsprong kwam. 
Mark Giljam

Alles of niets

Na dat doelpunt ging Bruse Boys alles of niets spelen, omdat alleen een overwinning volstond om Zuidland te passeren op de ranglijst en zo de nacompetitie te ontlopen. Domenique van den Berge, Mats Willemse en invaller Tommy Pronk kregen nog kansen op de gelijkmaker, maar die viel niet meer. In de absolute slotfase kreeg Zuidland nog een strafschop die benut werd door Michy Fortes.
Leendert Geelhoed
Nacompetitie
De nacompetitie begint voor Bruse Boys komende week. Tegenstander daarin is FC Dauwendaele uit Middelburg. Kijk hier voor het volledige nacompetitieschema
Scoreverloop
0-1 Giljam (60/ed)
0-2 Fortes (90+8)

Opstelling

Giljam, Ketting (Koen van den Berge/43, Pronk/74), Vroegindeweij, Olaf Willemse, Van der Bijl, Michel Maaskant, Mats Willemse, Dorst, Blomaard, Domenique van den Berge, Adelaar (Von Unen/58)