Kloetinge speelt gelijk tegen Oude Maas

Kloetinge speelt gelijk tegen Oude Maas © Omroep Zeeland
© Omroep Zeeland
POORTUGAAL - Weinig noemenswaardig
Lang gebeurde er weinig in deze wedstrijd de ruststand was dan ook 0-0. Yves Nyemb miste na de rust een grote kans. De toeschouwers moesten tot de 78e minuut wachten voordat ze het eerste doelpunt konden zien. Cas Leenders maakte de openingstreffer voor de Zuid-Hollanders. Twee minuten later was het alweer gelijk door een doelpunt van Corné de Jonge. Hij tekende voor de gelijkmaker.
Laatste wedstrijd
Kloetinge eindigt hiermee het seizoen met een goede serie van zeven wedstrijden op rij ongeslagen te zijn. Voor de ploeg van trainer Arie van der Zouwen zit het seizoen er nu op want de club wist zich niet te plaatsen voor de nacompetitie.

1-0 Leenders (78)
1-1 De Jonge (80)