Grote Markt in Goes liep vol voor Racoon & Friends (video)

Grote Markt in Goes liep vol voor Racoon & Friends (video)
Grote Markt in Goes liep vol voor Racoon & Friends (video) © OZ
Racoon & Friends nieuws
GOES - PEER
De Walcherse band PEER opende het concert om 17.00 uur. Daarna traden Di-rect, Rowwen Hèze en Typhoon op. Het concert werd afgesloten met een optreden van organisator Racoon.
Stichting Jayden
Racoon organiseerde voor de derde keer een concert met vrienden om geld in te zamelen voor de stichting Jayden.  Jayden Faasse uit Goes overleed bijna zeven jaar geleden. Hij was bijna 3. Jayden had neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. Zijn ouders begonnen een stichting om andere kinderen met dezelfde ziekte te helpen. De bandleden van Racoon werden ambassadeurs en voor de derde keer staat er een groots evenement op de Markt in Goes. 
Uitverkocht
Het concert is populair: toen de kaartenverkoop van start ging, was het concert binnen een half uur uitverkocht. Zanger Bart van der Weide vindt het best jammer dat het zo snel is gegaan: "Mijn eigen familie en vrienden zijn zelfs te laat", zei hij in een eerder interview. Het management van Racoon had het niet verwacht: "Het is deze keer wel heel snel gegaan. Vorig jaar waren de kaarten binnen twee weken uitverkocht."

Prijs

Aangezien de kaarten zo snel weg waren, kan de prijs van het kaartje volgens sommige mensen wel omhoog. Een van de bezoekers die al vroeg aanwezig is: "Voor 15 euro zie je een hoop goede artiesten. daar wil ik best wat meer voor betalen." 
ITEM Racoon opbouwen
Racoon & Friends op tv
Op Omroep Zeeland tv is maandagavond een impressie van het concert te zien in het programma Editie. Zaterdag 28 mei zendt Omroep Zeeland om 20.30 en 22.00 uur een registratie van het concert van Racoon uit.